4X4 Adventure

20170830_152927.jpg
Outback Explorers Adventure

Get Off-Road!

Samen met je zoon of dochter op avontuur? Sluit je aan bij onze 4x4-avonturiers. Ga mee op off-road trip. Ben je in het bezit van een Fourwheeldrive? Meld je aan voor: 4x4 Adventure.

2x per jaar een gezellige 4X4 activiteit.

1: Een vrijdag en zaterdag naar de Ardennen (of eventueel een ander land). We rijden (gezamenlijk) van uit Nederland naar onze locatie in België. Vrijdag aan het einde van de middag komen we aan. We zetten ons tentje op en koken onze maaltijd, daarna eten we gezellig samen. We genieten van een lekkere bak koffie of van een lekker glas bier bij het kampvuur tijdens fijne gesprekken. Aan het eind van de avond duiken we allemaal heerlijk onze slaapzak in!

Zaterdag wordt er een mooie off-road tocht gereden. Na de tocht drinken we nog even een afscheidsdrankje. Daarna vertrekken we allemaal na twee fijne dagen weer naar huis.

2: Op een zaterdag de 'Nederland- 4x4-dag'.  We rijden een zwerfroute door het achterland. Via de kleinste weggetjes en Green Lanes kom je op plaatsen waar je doorgaans nooit komt. Soms pakken we een off-road-terrein waar we net even wat meer vragen van onze moddervaardigheden. Maar ook het samen eten en gezellig praten is een vast onderdeel van het programma. Aan het einde van de dag gaan we weer met wat mooie rij ervaringen en een gevoel van vriendschap richting huis.


Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul het formulier onderaan deze pagina in.

b00cd00cacdfdf

Heb jij een 4x4 terreinwagen? Ga dan mee met ons naar dit modderig evenement.
Geef je op.