Over

Karel Post

vader-zoon.jpg


Ik ben een enthousiaste Adventure Therapeut en oprichter van Outback Explorers. In Outback Explorers komen twee dromen samen: mensen verder brengen en werken in een outdoor setting. Ik heb mij in Amerika laten scholen in de principes van Adventure Therapie een methodiek die in Nederland nog relatief onbekend is. Mijn hulp is gericht op relaties. Als christen geloof ik dat mensen bedoeld zijn om in relatie met de ander te leven. Het geeft mij daarom veel voldoening dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.


Als senior psychomotorisch therapeut werk ik als één van de eersten in Nederland uitgebreid met adventure therapy en adventure based coaching. Door mijn ervaring in de ggz-hulpverlening, het onderwijs en bedrijfsleven voel ik me in deze sectoren prima thuis als coach en therapeut. 

In de loop van de jaren heb ik me gespecialiseerd in jongenshulpverlening. Naast jongenstherapie werk ik veel aan vader-zoon-relaties.  Ik werk het liefst met ouders samen om uw zoon weer te laten groeien. 

Daarnaast organiseer ik speciale groepsprogramma's. In de therapie en coaching maak ik onder andere gebruik van de principes van ervaringsleren, Transactionele Analyse (TA) en Emotionally Focus Therapy (EFT). Daarnaast vormt Adventure Therapy (AT) de basis van onze outdoorprogramma's. Mijn kennis van Adventure Therapy heb ik opgedaan in Amerika. Als teamcoach stimuleer ik teamleden en teamleiders tot betere samenwerking.


Franchisegever

De achterliggende jaren heb ik Outback Explorers verder ontwikkeld naar een Franchise formule. Zo kunnen er nog meer jongens geholpen worden. Momenteel werken er vier Franchisenemers met het Outback Explorers concept.

Ik sta u graag te woord


Bel 0612111861

Of mail karel@outbackexplorers.nl