100%VaderApp

Samen blij

De 100%VaderApp bestellen.
DSC01317.JPG

EEN FIJNE RELATIE

Vader Bart:

Een leuke en goede band met je kinderen daar ga je toch voor?

Met ons SAMENBLIJ-programma helpen we jou in 10 weken groeien naar een nog betere band. Het programma wordt ondersteund met onze App.

Geen dikke boeken, langdurige gesprekken of opvoedcursussen. Met deze App ga je, na een korte thema video, meteen aan de slag met je kind. Snel op weg naar samen nog meer genieten, daar wordt je blij van!

De tijd vliegt met een volle (werk)agenda. Hiervan was ik mij eigenlijk niet van bewust.De App helpt mij om bewust even momentjes met de kids te plannen.
De Samenblij-App is voor mij een goede spiegel om een positieve draai in de sfeer te geven.
Met af en toe een filmpje met een tip van Karel, vind ik de app een echt goede aanrader als je wilt investeren in je relatie met je kid(s)!
De App kost me weinig extra tijd en het levert veel positiefs op!

De App voor betrokken vaders.

(Ontdek in 45 seconden)

In 10 weken SAMEN-BLIJ. 10 tools voor je vaderschap.

(Ontdek in 45 seconden)

Bekijk, als voorbeeld, deze thema video uit het SAMENBLIJ programma.

(Ontdek in 4 minuten)

SAMEN BLIJ

Het SAMEN BLIJ programma is opgebouwd uit 10 verschillende thema's. Iedere week staat er 1 thema centraal. 10 weken lang wordt je hierin ondersteund. Het hele programma draait, d.m.v. een App, op je mobiele telefoon. Elk thema wordt toegelicht met een korte inspiratie Vlog. Je kan dan meteen aan de slag. De ideeën zijn makkelijk uit te voeren en je kan zelf kijken wat bij jou en je kind past. Zo is er een thema: speelsheid; je wordt gericht op samen leuke dingen doen. Je kan dan denken aan "samen lekker eten op een ongewone plek. Beklim het hoogste gebouw in jouw omgeving en ga, genietend van het uitzicht, lekker lunchen". Een andere tip is: Wat gaat je kind deze week doen waar hij/zij tegen op ziet. Laat merken dat je aan haar/hem denkt. Zet hiervoor een herinneringsseintje in de 100%Vader-App. Zo ben je als vader altijd op tijd met je belletje.

EFFECTIEF EN DUURZAAM

De 10 letters van SAMEN BLIJ vormen de structuur. Iedere letter staat voor een woord: S van Speelsheid, A van Acceptatie, M van Meeleven, ga zo maar door; Boosheid, Liefde, Impact.... Door deze heldere structuur kan je de inhoud van het programma nog beter vast houden en toepassen. Geen dikke boeken, langdurige gesprekken of opvoedcursussen. Na een korte thema video meteen aan de slag met je kind. Snel op weg naar samen nog meer genieten, daar wordt je blij van! Toepasbaar voor kinderen van 3 tot 18 jaar maar is ook inspirerend voor volwassen kinderen.

Investeer 12 euro in je kind. Het programma maakt samen blij!

DOWNLOAD DE KADOBON

Om het programma en de App aan de vader te geven kunt u voor uw kind een kadobon downloaden.

Er zijn vier verschillende bonnen:

Voor jongens onder de 12 jaar. Voor meisjes onder de 12 jaar. (dit zijn bonnen met kleurplaten)

Jongens boven de 12 jaar Meisjes boven de 12 jaar. (een fotolijstje waar je als kind je eigen foto op kan plakken)

100%vader meisjes min 12 kadobon

Meisjes onder 12 jaar

100%vader jongens min 12 kadobon

Jongens onder 12 jaar

00 meidjes plus

Meisjes 12 jaar en ouder

00 min

Jongens 12 jaar en ouder