VaderZoonSurvival

IMGP0090.JPG
Outback Explorers Adventure

Samen sterker.

Samen met kerkelijke jeugdwerkorganisaties verzorgt Outback Explorers Vader-zoonsurvivals. De Vader-zoonsurvival is een echt doeprogramma. Kaart- en kompaslezen, oriëntatielopen, bivak bouwen, kampvuur maken, potje koken, door een high rope parcour klauteren: tijdens de gezamenlijke, fysieke ervaringen ontstaat de verbinding.

Samen in gesprek.

Tijdens de survival is er ook regelmatig tijd voor bezinning. De thema’s komen doorgaans vanzelf op tafel. Een prachtige kans om samen na te denken over de belangrijke dingen van het leven. Onze verhouding tot God en de kerk, onze relatie met elkaar en het gezin, seksualiteit, groeien naar zelfstandigheid, loskomen maar toch met elkaar in verbinding blijven, verantwoordelijkheid nemen en dragen, drank, noem maar op. Alle thema’s waar vaders en zoons dagelijks mee te maken hebben.

Deelnemen via het kerkelijk jeugdwerk? Voor de Vaderzoon-survivals met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG), de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO) of de Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond (HGJB verwijzen we u graag door naar hun websites voor meer informatie.

Voor jongens van 12 tot 14 jaar.

Waarom vinden kerkelijk jeugdwerkers deze survival waardevol?

(Ontdek in 4 minuten)

Waarom vinden vaders en zoons deze survival waardevol?

(Ontdek in 6 minuten)

Een voorbeeld van onze aanpak waardoor deze VaderZoonSurvival echt diepgang krijgt.

(Ontdek in 3 minuten)

Informatie vaderzoonsurvival

VaderZoonSurvivals doen wij in samenwerking met kerkelijk jeugdwerk organisaties. Iedere organisatie heeft zijn eigen survival. Vraag bij hen vrijblijvend informatie aan. Klik op de logo's om met hen contact te maken.

JBGG

Jeugd Bond Gereformeerde Gemeente

HHJO

Hersteld Hervormde Jeugdwerk Organisatie

HGJB

Hervormd Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie

Premium Editie

VaderZoon-Survival Noorwegen (voor volwassen zoons)