Outbackexplorers

Jongens Therapie

Waar wil je een intake
vader-zoon.jpg

Word weer blij

Zit uw zoon niet lekker in zijn vel? Zijn er stevige gedrags-problemen op school? Lukt het hem niet om vriendschappen met anderen op te bouwen? Dan bent u op het juiste adres!

Outback Explorers werkt al meer dan 25 jaar met (puber)jongens die om de een of andere reden met gedragsproblemen te kampen hebben. Al honderden ouders vonden de weg naar Outback Explorers. Het overgrote deel merkte dat onze aanpak werkte.

transparent.png
AdventureTherapie

Adventure
Therapie

Gave
Video

Gedrags problemen

Referenties

1/2

Gedrags problemen


Onze zoon gaf in het begin van het voortgezet onderwijs veel problemen zowel thuis als op school. Zijn gedrag was erg onrustig brutaal hij vergat veel dingen. Wij hadden sterk gevoel dat de afstand tussen onze zoon en ons als ouders groter werd. 

Nu gaat het met onze zoon gelukkig erg goed.


Gedrags problemen 2

Referenties 2

2/2

Gedrags problemen 2


Onze zoon gaf in het begin van het voortgezet onderwijs veel problemen zowel thuis als op school. Zijn gedrag was erg onrustig brutaal hij vergat veel dingen. Wij hadden sterk gevoel dat de afstand tussen onze zoon en ons als ouders groter werd. Nu gaat het met onze zoon gelukkig erg goed.


Durf te delen

Wat is jouw verhaal

vader-zoon.jpg VADERZOON_672089419_B.jpg

Plan een intake

Kies een locatie

Gratis intake
Kaart Nederland

Plan een intake met;

VADERZOON_672089419_B.jpg
Corné Legemaat

Scherpenzeel

Ik werk op wisselende locaties daarom: bezoek alleen op afspraak, bekijk in afspraakplanner mail op welke locatie we elkaar ontmoeten.

Plan een intake Of maak kennis met Corné

Plan een intake met;

vader-zoon.jpg
Karel Post

Apeldoorn

Ik werk op wisselende locaties daarom: bezoek alleen op afspraak, bekijk in afspraakplanner mail op welke locatie we elkaar ontmoeten!!

Of maak kennis met Karel

Plan een intake met;

vader-zoon.jpg
Wilco Klaassen

Yerseke

Lorem ipsum...

Of maak kennis met Wilco